Zoek vacatures


Medewerker Bediening(parttime)

Titel: Medewerker Bediening(parttime)
Werkgever: Landal GreenParks
Plaats: Hof van Saksen (Nooitgedacht)
Provincie:

DEZE VACATURE IS HELAAS NIET MEER BESCHIKBAAAR
Jouw functie
Ben jij op zoek naar een afwisselende baan en weet je samen met je collega’s onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen? Neem dan snel contact op met ons.
Jij bent als medewerker Bediening het visite kaartje van onze horeca outlets. Het betreft een functie voor 120 uur per maand.

Gastvrijheid, service en kwaliteit zijn enkele steekwoorden die centraal staan in onze diensteverlening. Binnen het team ben jij als medewerker bediening verantwoordelijk voor het opnemen en wegbrengen van bestellingen van onze gasten. Samen weet je de horeca doelstellingen te bereiken. Uiteraard ben je communicatief vaardig, flexibel en gastgericht.
 
Jouw profiel
Wat heb jij nodig om de perfecte gastvrouw of gastheer te zijn? Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster(dag-avond en weekend diensten). Je bent stressbestendig, sociaal en echt mensen mens.  Binnen Landal GreenParks kun je jezelf als medewerker bediening ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen via onze Landal Academy.

Jouw werkomgeving
Op Hof van Saksen hebben we diverse restaurants voor onze gasten. Zo kunnen zij kiezen voor de internationale keuken van restaurant Coccinella, de levendige omgeving van het Grand Café of een vers bereide pizza's van Gusto. Daarnaast hebben we nog een  self-service restaurant Al Fresco, het kinderrestaurant Kids Place en snackrestaurant Rapido.

Wij bieden
Landal biedt je een uitdagende functie in een jong en enthousiast team, waarbinnen een prettige en informele werksfeer heerst. Je krijgt de kans om een bijdrage te leveren aan de groei en het succes van Landal GreenParks. Daarnaast bieden we je een goed marktconform arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij je functie, mogelijkheden voor opleidingen en verdere ontwikkeling.
 
Reageren?
Klik dan op 'Reageer op deze vacature' button.